Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اسماعیل‌ زارعی‌کوشا روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از شرکت پیشرو سورین فن آور فرتاک بانه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با پیگیری جدی و تلاش دستگاه‌های مربوطه، خط انتقال آب از سد عباس آباد و ایستگاه پمپاژ حداکثر تا اردیبهشت ماه به بهره‌برداری می‌رسد و قبل از فصل گرما مشکل آب شرب بانه رفع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از سفر قریب الوقوع وزیر نیرو به استان خبر داد و اضافه کرد: امروز در اولین سفر شهرستانی به بانه، موضوعات و مشکلات آن بررسی و برای رفع آن تلاش خواهیم کرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه بخش عمده ای از اقتصاد استان در این شهرستان تعریف شده است، افزود: در شهرک صنعتی بانه ۴۳ واحد فعال وجود دارد که در زمینه تولید لوازم خانگی و لامپ کم مصرف فعالیت دارند و در آینده واحدهای خوبی در این شهرک صنعتی راه اندازی خواهد شد.

زارعی کوشا آینده اقتصادی بانه را امیدوار کننده دانست و ادامه داد: یکی از مزیت‌های شهرستان بانه، مرزی بودن آن است، بنابراین ساماندهی مرز سیرانبند و مسیر منتهی به آن در دستور کار است که امیدواریم در سفر رییس جمهور اعتباری برای آن جذب کرده و شاهد تحول اقتصادی در این شهرستان باشیم.

استاندار کردستان امروز پنجشنبه در سفر خود به بانه، از منطقه ویژه اقتصادی، مرز سیرانبند، سد عباس آباد و شهرک صنعتی این شهر بازدید کرد.

دیدار با خانواده شهدا و شرکت در جلسه شورای اداری از دیگر برنامه‌های امروز اسماعیل زارعی کوشا به بانه است.

شرکت پیشرو سورین فن آور فرتاک بانه در زمینه تولید ۵۸ محصول از جمله انواع آبمیوه‌گیری، چای‌ساز و قهوه‌ساز فعالیت دارد و برای ۱۰۴ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

برچسب‌ها اسماعیل زارعی کوشا کردستان سنندج بانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسماعیل زارعی کوشا کردستان سنندج اسماعیل زارعی کوشا کردستان سنندج بانه زارعی کوشا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۸۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال

استاندار مازندران از خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری شامگاه_سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست از صدور خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر پس از گذشت ۳۰ سال از مجموعه محیط زیست خبر داد و اظهار کرد: در این جلسه مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

وی افزود: امروز مطمئناً در تقویم مردم نوشهر روزی به یاد ماندنی و فراموش نشدنی است چرا که بعد از سه دهه سرگردانی، سرانجام با تلاش و پیگیری دولت سیزدهم در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست کشور، شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج و مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

استاندار مازندران با بیان اینکه شهرک صنعتی آبندانک واقع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی در شهرستان نوشهر، به وسعت ۱۵ هکتار در سال ۷۷ توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران مبنی بر تأسیس شهرک صنعتی در آن منطقه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت، عنوان کرد: در نخستین سفر استانی دولت سیزدهم به استان مازندران در اسفندماه ۱۴۰۰، مقرر شد مجوز و پروانه بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک نوشهر با پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست، پس از حدود ۳۰ سال صادر شود.

نوری با اشاره به اینکه به دلیل مغایرت‌های قانونی موجود، احداث شهرک صنعتی آبندانک با ضوابط استقرار زیست محیطی و حساسیت اکولوژیک منطقه، مورد تأیید سازمان حفاظت محیط زیست قرار نگرفت و امکان صدور مجوز بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی مستقر در این مجموعه میسر نشد، تصریح کرد: با پیگیری‌های مکرر مقرر شد تا به منظور رفع محدودیت ایجاد شده برای واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک در خصوص مجوز صدور پروانه بهره‌برداری، سازمان حفاظت محیط زیست مساعدت لازم را به عمل آورد.

نماینده دولت سیزدهم در مازندران ادامه داد: در نهایت موضوع در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست مطرح و در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" و پس از حدود قریب به سه دهه، این شهرک از منطقه حفاظت شده البرز مرکزی خارج و مجوز بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک صادر شد.

کد خبر 751575

دیگر خبرها

  • تولید ۳ درصد گندم کشور در شهرستان بیجار
  • کردستان دارای ۱.۱ دهم میلیارد تُن ذخایر معدنی است
  • کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود
  • نقش معلمان در توسعه و پیشرفت کردستان حیاتی است
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • ۸ سد کردستان سرریز شد
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند