Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان گفت: مرکز خلاق و بازارچه فروش و عرضه صنایع‌دستی در سنندج راه‌اندازی می‌شود. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۱ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سیدمحسن علوی عصر امروز در نشست خبری با اشاره به اینکه اداره‌کل میراث فرهنگی در سه حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی ارائه خدمت می‌کند، اظهار داشت: میراث فرهنگی اولویت و دغدغه اصلی است چراکه نقش هویتی داشته و در صورت آسیب، این خلاء جبران نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پژوهش، مرمت و موزه‌ها از جمله بخش‌های کلیدی اداره‌کل میراث فرهنگی است که طی سال‌های اخیر به صورت جدّ پیگیری می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان با اشاره به گسترش سدسازی در استان، گفت: در مناطقی که قرار بر سد سازی بود کاوش‌های جدیدی صورت گرفت که منجر به کشف مجموعه‌های جدید تاریخی در این مناطق و تقویت میراث کهن این دیار گردید.

وی با ذکر اینکه همایش‌های علمی با همکاری دانشگاه‌های سطح استان برگزار شد، تصریح کرد: حضور بدنه دانشگاهی در قالب همایش‌ها منجر به تقویت بنیه علمی همایش‌ها گردید.

علوی با اعلام ثبت 11 روستای کردستان به عنوان مراکز هدف گردشگری در سطح ملی، ادامه داد: کردستان یکی از استان‌های دارای پتانسیل ویژه گردشگری فرهنگی است و به همین خاطر ظرفیت‌های فرهنگی این دیار با نگاه ویژه پیگیری شد.

راه‌اندازی موزه عروسک در سنندج

وی در ادامه با ابراز تأسف از بروز برخی تغییرات در بافت منطقه اورامان، اظهار کرد: موزه فرش بیجار که شامل تمام بافته‌های کردی بوده و راه‌اندازی موزه عروسک در شهرستان سنندج نیز در دست پیگیری است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان با گریز به محدودیت‌های بودجه‌ای، خاطرنشان کرد: پروژه‌های این اداره کل به ترتیب اولویت‌ها پیگیری و اجرا خواهند شد.

برندسازی در صنایع دستی یزد بیش از پیش مورد توجه باشد31 میلیون دلار صنایع دستی از استان همدان صادر شدبهار 98|40 بازارچه صنایع دستی و سوغات در استان فارس برپا می‌شود

وی با بیان اینکه حمایت از تولید در قالب خانه صنایع دستی مدیریت و ساماندهی شده است، اضافه کرد: راه‌اندازی بازار مخصوص عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی در پارک شهدای سنندج در دست اقدام است اما این محل با محدودیت‌هایی مواجه شده و به همین خاطر تغییر کاربری بخشی از قبرستان تایله شهر سنندج جهت راه‌اندازی این بازار در دست پیگیری است.

به گفته علوی مرکز خلاقیت صنایع‌دستی نیز در سنندج راه‌اندازی می‌‌‌‌‌‌گردد.

وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه حوزه گردشگری یکی از بخش‌های فعال این اداره کل است، ادامه داد: گردشگری کردستان بر مبنای فرهنگی و روستایی تعریف شده و به همین خاطر این بعد به یکی از مهمترین پتانسیل‌های توسعه گردشگری این استان بدل شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان با ذکر اینکه اقامتگاه‌های بوم گردی یکی از موارد دارای اهمیت در توسعه گردشگری است، گفت: این مراکز جهت معرفی خوراک، پوشاک، فرهنگ حاکم بر منطقه و زندگی بومی منطقه نقش کلیدی را عهده‌دار هستند.

وی با اعلام اینکه 40 درخواست راه‌اندازی خانه بوم‌گردی در روستاهای هدف گردشگری ثبت شده است، تصریح کرد: 4 آموزشگاه گردشگری در استان کردستان راه‌اندازی شده که طی یکسال گذشته تعداد یکهزار و 555 نفر _ ساعت در دوره‌های این آموزشگاه ها شرکت کرده‌اند.

علوی با اشاره به اینکه مقوله جذب اعتبار از طریق تبلیغات بصری در استان کردستان بسیار ناچیز است، اظهار کرد: این کمبود به دلیل ضعف کلی در بنیه مادی حاکم بر استان است.

انتهای پیام/ ت

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۸۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «چومچه خاتون» در کوثر برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن محمدی ادیب در نشست هماهنگی جشنواره‌های گردشگری و میراث فرهنگی استان اردبیل اظهار کرد: دهمین جشنواره «چومچه خاتون» یا طلب باران روز ۲۸ اردیبهشت ماه در شهر گیوی شهرستان کوثر برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره هرساله و براساس یکی از آئین‌های ریشه‌دار استان برگزار می‌شود که امسال دهمین دوره آن همراه با معرفی سایر آداب و رسوم شهرستان کوثر و با برپایی غرفه‌های صنایع‌دستی برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل بیان کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل گردشگری و به منظور معرفی ظرفیت‌های گردشگری مناطق مختلف استان، جشنواره‌های متعددی را در نظر گرفته‌ایم که در همین راستا جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون در شهرستان بیله‌سوار و جشنواره غذاهای سنتی در شهرستان گرمی طی روزهای گذشته برگزار شد.

محمدی ادیب با اشاره به سایر جشنواره‌های پیش‌رو نیز گفت: جشنواره طبخ آبزیان با همکاری اداره کل شیلات در شهرستان مشگین‌شهر و جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر هم برای روزها و ماه‌های آینده برنامه‌ریزی شده است.

کد خبر 6099524

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • جشنواره «چومچه خاتون» در کوثر برگزار می‌شود
  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌